Henrik dorsin karl bertil jonsson svt

Henrik Dorsin gör teater av Karl-Bertil Jonssons jul

Henrik Dorsin gör teater av Karl-Bertil Jonssons jul | SVT Nyheter

12 mars 2018 — Henrik Dorsin gör tillsammans med Per Åhlin och Anna Vnuk en teateruppsättning av klassikern Karl-Bertil Jonssons jul på Scalateatern.

Julsånger spelas på piano, en gran står och tindrar i hörnet och det luktar glögg. Trots att våren ligger runt knuten är det riktig julstämning inne på Scalateatern när höstens satsning presenteras: Karl-Bertil Jonssons jul blir teater i regi av Anna Vnuk och med Henrik Dorsin som berättare och ciceron.

Streama Sagan om Karl-Bertil Jonssons julafton – SVT Play

Sagan om Karl-Bertil Jonssons julafton – SVT Play

Sagan om Karl-Bertil Jonssons julafton – SVT Play … Här berättar Henrik Dorsin sagan och står även för bearbetning och nyskrivna sångtexter.

Sagan om Karl-Bertil Jonssons Julafton 2022 – Scalateatern

Precis som förra gången består ensemblen bland annat av Henrik Dorsin, Vanna Rosenberg, Katrin Sundberg och Anton Lundqvist som gör huvudrollen som Karl-Bertil.

SVT – Den älskade berättelsen om Karl-Bertil Jonsson som…

Den älskade berättelsen om Karl-Bertil Jonsson som tar från de rika och ger till de fattiga i en scenföreställning från Scalateatern. Henrik Dorsin berättar …

Sagan om Karl-Bertil Jonssons julafton – Streama online – TV.nu

Sagan om Karl-Bertil Jonssons julafton – Streama online | TV.nu

Henrik Dorsin berättar sagan på scenen och står även för bearbetning och nyskrivna … Streama Sagan om Karl-Bertil Jonssons julafton. logotyp. SVT Play.

Den älskade berättelsen om Karl-Bertil Jonsson som tar från de rika och ger till de fattiga i en scenföreställning från Scalateatern. Henrik Dorsin berättar sagan på scenen och står även för bearbetning och nyskrivna sångtexter. Anna Vnuk står för regi och koreografi och Per Åhlin för scenografin. Kompositör för den nyskrivna musiken är Carl Bagge.

Henrik Dorsin gör repris på ”Karl-Bertil Jonsson” – Aftonbladet

Henrik Dorsins ”Sagan om Karl-Bertil Jonssons julafton” sätts upp i vinter

6 apr. 2022 — Henrik Dorsins musikalversion av ”Sagan om Karl-Bertil Jonssons julafton” sätts upp på nytt i vinter. Föreställningen, s.

Henrik Dorsins musikalversion av ”Sagan om Karl-Bertil Jonssons julafton” sätts upp på nytt i vinter. Föreställningen, s

”Karl-Bertil Jonssons julafton” blir scenshow med Henrik Dorsin

Karl-Bertil Jonssons julafton med Henrik Dorsin på Scalateatern

12 mars 2018 — Ända sedan 1975 har en miljonpublik varje år tittat på ”Sagan om Karl-Bertil Jonssons julafton” i SVT på julafton. Nu bl.

Ända sedan 1975 har en miljonpublik varje år tittat på ”Sagan om Karl-Bertil Jonssons julafton” i SVT på julafton. Nu bl

Recension: ”Sagan om Karl-Bertil Jonssons julafton” – SVT | GP

22 dec. 2021 — Med: Anton Lundqvist, Henrik Dorsin, Peter Dalle, Vanna Rosenberg, Katrin Sundberg, m.fl. Inspelad på Scalateatern i Stockholm. Visas: SVT1 …

Scenversionen av Tage Danielssons saga om Karl-Bertil Jonsson fungerar fint även i SVT. Mycket tack vare Henerik Dorsins briljanta insats, menar Jan Andersson.

Keywords: henrik dorsin karl bertil jonsson svt